Uw aanzet tot beter bewegen!

FREDERIK EN BARBARA

BARBARA

Barbara Van Nespen studeerde in 1997 af aan de K.U.Leuven als licentiaat in de Motorische Revalidatie en Kinesitherapie.  Ze specialiseerde zich in 2005 in de Manuele Lymfedrainage Vodder (oedeembehandeling).  U kan bij haar terecht voor de behandeling van oedeem, maar ook voor postoperatieve revalidatie, behandeling van sportletsels en overbelastingsletsels (bv. Peesontstekingen aan schouder of elleboog), neuromotorische revalidatie (bv. Na hersenbloeding, bij ziekte van Parkinson…) en geriatrische kinesitherapie. 

SPECIALISATIES

FREDERIK

Frederik Goossens is afgestudeerd in februari 2023 als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met afstudeerrichtingen Musculoskeletale aandoeningen, sportkinesitherapie en ouderen aan de Universiteit Antwerpen.

In de toekomst is hij van plan zich bij te scholen in myofasciale behandelingen via dry needling, loopblessures en chronische pijn patiënten (Motivational interviewing,…).U kan terecht bij hem voor musculoskeletale aandoeningen (pijn in spieren en gewrichten), sportletsels, overbelastingsletsels, postoperatieve patiënten en patiënten met problemen eigen aan de oudere patiënt  (behandeling/preventie).

SPECIALISATIES

© 2024 Impuls kinesitherapie - Kaplus Webdesign